Кадри: БТВВъпреки че някои от участничките в Ергенът още не са

...
Кадри: БТВВъпреки че някои от участничките в Ергенът още не са
Коментари Харесай

Ергенът награби Александра

Кадри: БТВ

Въпреки че някои от участничките в " Ергенът " още не са поканени на среща с Виктор Стоянов, довечера той направи това за повторно с Александра. Това е първи случай в риалитито и демонстрира, че сред 31-годишният мъж и 34-годишната дама, работеща като хипнотерапевт, несъмнено прехвърчат искри. Събитието провокира много ревнивост от някои от останалите кандидатки за сърцето му, което не можеха да повярват, че тя е поканена за повторно.

Двамата се целунаха по устата още при визията си на брега на морето, след което имаха специфична задача да търсят богатство. Те откриха няколко улики в скалите и на пясъка, след което изровиха сандъче. Отнего Виктор извади гривна, която подари на Александра. По-късно двамата изкараха сантиментална вечер край огъня, в която също се целуваха и си разменяха красиви думи.

При връщането си в хотела в турския курорт, където се снима риалитито, останалите участнички очевидно се радваха с 34-годишната дама, само че нееднократно признаха, че ревнуват. След това те започнаха да разискват цената на гривната, която й е подарена от Виктор, като хипотетичните суми варираха от 300 до 10 000 евро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР